8/20/2009

rekreasi minda @ d' congkak forest...

19 Ogos 2009, aku gagahkan diri p join prog kat sg congkak..hajat ht mmg nk p prog len..kononnya nk p join porg BBQ tp atas sebab2 ttentu kna gak p cn hehe..xpe laa nnt BBQ dgn Hamiidullah lak...cooming soon..
prog ni lebih kepada rekreasi minda..sj je nk kurangkan stress adik2 ni..sambil2 2 kami korek2 pe masalah dorang..yelaa kan, masing nk exam SPM hujung tahun ni, so kami nasihatkan laa sedikit sebanyak, bg mereka ni semangat sket..

nek bas skolah je.. alaa sampai gak kan...rs cm rombongan sekolah je ms ni..
ramai2 dok tggu kat hentian kajang..

saat ketibaan..masing2 dh set nk men air je, sbr je laa..

siapa laa tuan empunya motor ni ehh..punya laa beso, tb2 je ade tgah2 kem..
ok x aku bw motor cenggini?

LDK - alamak x ingat lak pe nm LDK ni..y dok kat kerusi 2 baca petikan berita dr paper..fasi2 kat blakang 2 fungsinya dok bg arahan melalui kertas kat audien tnpa disedari oleh pbaca berita..dia dok syok2 bc berita tb2 audien marah dia kaw2, gelak2, dok tdo laa...mmg frust betul laa bl dia kna cm2...moral of da story, cm2 laa perasaan guru2 korang ms ngajar, pas2 korang dok wat mcm2 xbg tmpuan..

lapo punya pasal, ngap aiskrim dulu..tq ika, sbb taja aiskrim ni..

nasi lemak sampai pas habis aiskrim..sapan ais krim + nasi lemak laa ye cik husna?
menu y sgt seimbang utk naikkan bumper hehe..


hamper utk adik2..korang share laa ehh..

ni muka2 y dh xsabar2 nk men air...ade je ms tluang p rendam kaki..tgok laa nnt kami rendam kan betul2 hehe..

fasi y dh penat dok susun prog..ligat dok pk cmna nk kena kan adik2 ni..

barisan fasi y cute miut dari UKM..

cm2 punya ikatan cmna nk bg arahan dik..

LDK - masukkan ranting kayu dlm botol..ketua bg arahan kpada ahli kumpulan y tutup mata..group ni bsungguh2 wat smpai bjaya..tahniah

Dr. Zakry, pengarah program..seorang y mahir dgn ilmu perhutanan

uniknya ciptaan Ilahi...

batang pokok ni mmbengkok 45 darjah celcius, masih mampu hidup dgn subur..

bergambar dgn tetamu VIP - YB Dr. Shafie semasa majlis perasmian..

pinky y ceria..y baju biru nama nya fatihah..suara cm bdk darjah 1 je..tp bagus budak ni..nmpak lembut je tapi cukup sabar orangnya..

halangan pertama..jeram y xbape tggi tp air laju dan batu2 y licin..

halangan pertama dorang dh lalui dengan jayanya

aku de pic stakat ni je..pas habis prog ni, kami makan n solat asar bjemaah..hujan lak turun dgn sepoi2 bahasa ms nk balik 2...so, aku takut kamera basah, aku simpan je laa kamera 2 hehe..

1 comment:

Samsuddin said...

Salam..
Tumpang tanya..
Ada x no contact utk D'congkak forest??
Kalo ada,tolong send g email saya..
Nt.virus159@gmail.com..
TQ.. =)